wpbar.se

AMA EL 19 kurs ersätts av AMA EL 22 kurs

På en AMA kurs kommer du alltid att lära dig något nytt, framförallt eftersom att föreskrifterna justeras vart tredje år. Oavsett om du precis har börjat din karriär eller om du har varit i branschen i flera år. Det finns alltid en AMA kurs i ny tappning. På så sätt kan du enkelt uppdatera dina kunskaper eller lära dig något nytt.

AMA EL 19 kurs: Den här kursen omfattar en rad olika ämnen som rör elsystem. AMA EL 19 har nu uppdaterats enligt 2022 gällande föreskrifter och heter således AMA EL 22 framåt. Du kommer att lära dig om olika typer av system, hur de fungerar och hur man felsöker vanliga problem. Kursen är avsedd för dem som är nya inom området eller som vill uppdatera sina kunskaper.

AMA VVS & Kyla 19 kurs: Den här kursen har nu uppdaterat med nya föreskrifterna för AMA VVS & Kyla 22. Detta omfattar en rad olika ämnen som rör VVS- och kylsystem. Du kommer att lära dig om olika typer av system, hur de fungerar och hur man felsöker vanliga problem. Kursen är utformad för dig som är ny på området eller som vill fräscha upp dina kunskaper.

Entreprenadjuridik kurs: Den här kursen omfattar en rad olika ämnen som rör bygglagstiftning. Du kommer att lära dig om olika typer av juridiska problem som kan uppstå under byggprojekt, hur man undviker dem och vad man ska göra om de inträffar. Kursen är avsedd för dem som är nya inom området eller som vill uppdatera sina kunskaper.

Detta är bara några av de fortbildningskurser som erbjuds inom AMA kurser. Oavsett om du vill lära dig mer om ett specifikt ämne eller om du vill fräscha upp dina kunskaper så finns en kurs för dig. Om du letar efter olika AMA kurser. Tänk då gärna på att vissa kurser således uppdateras enligt gällande föreskrifters revideringar.

Relaterade nyheter

Dela artikeln